Centar za cjeloživotno učenje u prirodi

IGOR logo9

 • Član delegacije Republike Hrvatske ispred Ministarstva znanosti i obrazovanja koja je sudjelovala na 1. online radionici uzajamnog učenja „Implementing Upskilling Pathways Lab“ namijenjene za provođenje programa „Upskilling Pathways“ u članicama EU. Radionice je organizirala Europska komisija od 19. do 21. siječnja 2021., a sudjelovalo je 7 delegacija država članica EU.
 • Voditelj radionice „Žene poduzetnice – mogućnosti i prilike“ u sklopu projekta „Pružanje postojećih i razvoj novih usluga LIRA d.o.o. za poduzetnike“, u Lipiku, rujan 2020.
 • Voditelj online radionice na temu „Komunikacija u timovima" za djelatnike/ice Gradske knjižnice i čitaonice Požega, u Požegi, rujan 2020.
 • Voditelj radionica za jačanja kompetencija andragoških djelatnika u sklopu projekta u „Nova stručnost – Nova Budućnost“ broj ugovora UP.02.2.2.03.0038, u Zagrebu, lipanj i srpanj 2020.
 • Voditelj online radionice na temu "Komunikacija u trgovinskim procesima" u sklopu kolegija Stručna praksa III, stručni studij Trgovina, 3. godina studija, Veleučilište u Požegi , lipanj 2020.
 • Voditelj online radionice na temu "Komunikacija u računovodstvenom timu" u sklopu kolegija Stručna praksa IV, stručni studij Računovodstvo, 3. godina studija, Veleučilište u Požegi , svibanj 2020.
 • Voditelj radionica za jačanja kompetencija andragoških djelatnika u sklopu projekta u „Znanjem i inovacijama prema rastu konkurentnosti turizma kontinentalne Hrvatske“ broj ugovora UP.02.2.2.03.0053, u Osijeku, rujan 2019.
 • Voditelj radionica za jačanja kompetencija andragoških djelatnika u sklopu projekta EDU Tour - obrazovanje u sektoru turizma i ugostiteljstva (UP.02.2.2.03.0052), u Vinkovcima, kolovoz 2019.
 • Voditelj radionice na temu "Komunikacija u trgovinskim poslovnim procesima" studentima/cama 3. godine studija Trgovina, na kolegiju Stručna praksa III, Veleučilište u Požegi, lipanj 2019.
 • Javno predavanje na temu: „Ekonomski učinci razvoja ruralnog turizma“, Veleučilište u Požegi, svibanj 2019.
 • Voditelj radionice na temu "Komunikacija u računovodstvenom timu" studentima/cama 3. godine Računovodstva, na kolegiju Stručna praksa IV, Veleučilište u Požegi, svibanj 2019.
 • Voditelj trodnevne radionice za jačanje metodičko-didaktičkih vještina predavača i mentora vezano uz karakteristike učenja odraslih, motiviranje polaznika i rad u timovima u sklopu projekta „Dobro došli, izvolite!“ kojem je nositelj Učilište Obris u okviru Poziva „Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva“ a sufinanciran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda. U Daruvaru, veljača 2019.
 • Voditelj dvodnevne radionice za jačanje metodičko-didaktičkih vještina predavača i mentora vezano uz prezentacijske vještine u sklopu projekta „Dobro došli, izvolite!“ kojem je nositelj Učilište Obris. U Zagrebu, siječanj 2019.
 • Voditelj dvodnevne radionice za jačanje metodičko-didaktičkih vještina predavača i mentora vezano uz komunikacijske vještine u sklopu projekta „Dobro došli, izvolite!“ kojem je nositelj Učilište Obris. U Požegi, siječanj 2019.
 • Voditelj četiri jednodnevne radionice na temu „Asertivna komunikacija“, „Razvoj ruralnog turizma i primjer dobre prakse“, „Upotreba pametnih telefona za treću životnu dob“ i „Verbalna, neverbalna i paraverbalna komunikacija“ u sklopu provođenja 12. Tjedna cjeloživotnog učenja kroz projekt Promocija cjeloživotnog učenja čiji je nositelj Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, listopad 2018. u Požegi i Jakšiću
 • Voditelj/trener za stručno osposobljavane andragoških djelatnika na andragoškim radionicama u sklopu projekta Promocija cjeloživotnog učenja čiji je nositelj Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih – 4. modul „Komunikacija i grupna dinamika u obrazovanju odraslih“ - četverodnevna radionica u trajanju 32 sata, svibanj 2018.
 • Voditelj radionice na temu "Komunikacija u računovodstvenom timu" studentima/cama 3. godine Računovodstva, na kolegiju Stručna praksa IV, Veleučilište u Požegi, svibanj 2018.
 • Član delegacije Republike Hrvatske ispred Ministarstva znanosti i obrazovanja koja je sudjelovala na 2. radionici suradničkog učenja namijenjene zemljama s niskim udjelom sudjelovanja odraslih osoba u cjeloživotnom učenju te nedostatno razvijenim programima potrebnim za provođenje Novih prilika za odrasle. Radionice je organizirala Europska komisija od 11. do 13. travnja 2018. godine u Rimu, a sudjelovalo je 7 delegacija država članica EU
 • Voditelj/trener za stručno osposobljavane andragoških djelatnika na andragoškim radionicama u sklopu projekta Promocija cjeloživotnog učenja čiji je nositelj Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih – 4. modul „Komunikacija i grupna dinamika u obrazovanju odraslih“ - četverodnevna radionica u trajanju 32 sata, ožujak 2018.
 • Član delegacije Republike Hrvatske ispred Ministarstva znanosti i obrazovanja koja je sudjelovala na radionicama suradničkog učenja namijenjene zemljama s niskim udjelom sudjelovanja odraslih osoba u cjeloživotnom učenju te nedostatno razvijenim programima potrebnim za provođenje Novih prilika za odrasle. Radionice je organizirala Europska komisija od 6. do 8. studenog 2017. godine u Bukureštu a sudjelovalo je 7 delegacija država članica EU
 • Voditelj/trener za stručno osposobljavane andragoških djelatnika na andragoškim radionicama u sklopu projekta Promocija cjeloživotnog učenja čiji je nositelj Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih – 4. modul „Komunikacija i grupna dinamika u obrazovanju odraslih“ - četverodnevna radionica u trajanju 32 sata, studeni 2017.
 • Član radne skupine nacionalnog projekta Implementacija EU Agende za obrazovanje odraslih kojeg provodi Ministarstvo znanosti i obrazovanja uz financijsku pomoć Izvršne Agencije za obrazovanje, audiovizualnu djelatnost i kulturu, Europske komisije. Projekt se provodi u razdoblju od 2015. godine do 2017. godine
 • Voditelj 6 jednodnevnih radionica na temu „Komunikacija u nastavnom procesu“ i „Tehnike pamćenja“ u sklopu provođenja 11. Tjedna cjeloživotnog učenja kroz projekt Promocija cjeloživotnog učenja čiji je nositelj Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, listopad 2017. u Požegi, Pakracu i Osijeku
 • Voditelj radionice na temu "Komunikacija u računovodstvenom timu" studentima/cama 3. godine Računovodstva, na kolegiju Stručna praksa IV, Veleučilište u Požegi, svibanj 2017.
 • Voditelj/trener za stručno osposobljavane andragoških djelatnika na andragoškim radionicama u sklopu projekta Promocija cjeloživotnog učenja – 3. modul: „Komunikacija i grupna dinamika u obrazovanju odraslih“ - I. grupa, četverodnevna radionica u trajanju 32 sata, ožujak 2017.
 • Voditelj radionice na temu „Komunikacija u projektnom timu“ u sklopu provođenja 10. Tjedna cjeloživotnog učenja u koordinaciji POU Obris - regionalni koordinator, Kaptol – rujan 2016.
 • Voditelj radionice na temu "Komunikacija u računovodstvenom timu" studentima/cama 3. godine Računovodstva, na kolegiju Stručna praksa IV, Veleučilište u Požegi, svibanj 2016.
 • Kratkoročni stručnjak u provođenju projekta Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih „Curriculum globALE“ – 3. modul: „Komuniciranje i grupna dinamika u obrazovanju odraslih“ - voditelj četverodnevnih radionica u trajanju 32 sata, veljača 2016.
 • Voditelj jednodnevne radionice za odgajatelje/ice, učitelje/ice na temu „Projektna nastava“ u sklopu EU projekta „Veliki koraci malih poduzetnika“, nositelj projekta Dječji vrtić sv. Leopolda Mandića iz Požege, studeni 2015.
 • Voditelj 9 jednodnevnih radionica „Interaktivno treniranje i poučavanje za nastavnike“ koje su održane u sklopu EU projektu E-MOBIL (Ekološki usmjeren i moderniziran kurikulum za automehaničare) u 2015. godini u Zadru, Slavonskom Brodu i Zagrebu
 • Voditelj 5 jednodnevnih radionica za nastavnike Obrtničke škole Požega o komunikacijskim i prezentacijskim vještinama, interaktivnoj nastavi, nastavničkim kompetencijama i sl. u sklopu EU projektu Energetska efikasnost u graditeljskim zanimanjima, Modernizacija kurikuluma – vještine i kompetencije za budućnosti i radna mjesta (HR.3.1.14-0009) u 2015. godini.

Prognoza vremena

Meteo stanica Marindvor

Poveznice

ministarstvo znanosti obrazovanja logoagencija za strukovno obrazovanje logoagencija za mobilnostepale logo

Logo I.We.Society 

menjam se
 

 

 

Igor knjigaO nama

IGOR logo9 (Inicijativa+Genijalnost+Organiziranost+Reprogramiranje)xLjubav=

IGOR, centar za cjeloživotno učenje u prirodi nalazi se na permakulturnom imanju površine oko 10 ha u ruralnom području Republike Hrvatske u selu  Marindvor, pokraj grada Požege. IGOR najviše promiče i provodi programe i projekte cjeloživotnog učenja, osobnog razvoja, održivog razvoja, ekološke poljoprivrede, kulture mira i kulturne raznolikosti, razvoja vođenog zajednicom, ekološke svijesti, razvoja kompetencija za tržište rada (digitalne kompetencije...) i razvoja životnih kompetencija. U studenom 2020. IGOR se pridružio Paktu za vještine Europske komisije, u sklopu mjera Programa vještine za Europu, Vještine za radna mjesta. U kolovozu 2021. postao je član Hrvatske mreže za društveno poduzetništvo, a od srpnja 2023. je član LAG-a "Barun Trenk". Aktivno provodi EU projekte iz područja obrazovanja u ulozi koordinatora, partnera ili vanjskog stručnjaka za edukacije.

Naša misija...
Poticanje i kokreiranje tranzicije čovječanstva ka življenju u ljubavi, zdravlju i blagostanju kroz cjeloživotno učenje i djelovanje.

Naša lokacija je...
u selu Marindvor, pored grada Požege, u Hrvatskoj, Europi, na planeti Zemlji, unutar Sunčevog sustava, galaksije Mliječne staze...
Zemljopisne koordinate sela Marindvor su 45°22′23″N 17°38′24″E
Jeste li znali da je približna udaljenost sela Marindvora od:
- Požege 4,7 km
- Zagreba 138 km
- Sarajeva 178 km
- Beograda 228 km
- Ljubljane 255 km
- Beča 329 km
- Skoplja 477 km
- Rima 567 km
- Praga 573 km
- Frankfurta 851 km
- Pariza 1.217 km
- Londona 1.472 km
- Bosanske doline piramida 157 km
- Planine Rtanj 384 km
- Egipatskih piramida, Giza 2.079 km
- Tajmahala, Indija 5.593 km
- Katmandua, Nepal 6.163 km
- Puttaapartija, India 6.600 km
- Jezera Titicaca, Peru 11.025 km
- Machupicchu, Peru 11.059 km
- Uskršnjeg otoka, Čile 14.953 km
- središta planete Zemlje 6.368 km
- satelita Mjeseca 384.400 km
- planete Venere 38.000.000 km - 261.000.000 km 
- planete Marsa 54.000.000 - 401.000.000 km
- planete Jupiter 588.000.000 - 968.000.000 km
- Sunca 147.100.000 – 152.100.000 km 
- centra galaksije Mliječna staza 25.800 svjetlosnih godina 
- Oriona 1.344 svjetlosnih godina
- Sirijusa 8.611 svjetlosnih godina
- Arkturusa 36,66 svjetlosnih godina
- Zeta Retikuli 39,17 svjetlosnih godina
- Aldebarana 65,23 svjetlosnih godina
- Plejada 444,2  svjetlosnih godina
- Antaresa 554,5 svjetlosnih godina
- Betelgeza 642,5 svjetlosnih godina
- Andromeda 2.357.000 svjetlosnih godina 
- Izvora svega stvorenog ne postoji udaljenost jer je on nelokalan, prema trenutnoj razini prepoznavanja stvarnosti.
 
S obzirom na dobivene uvide od Nikole Tesle o brzini skalarnih valova, sve ovo je zapravo i dio našeg susjedstva...
 
Nikola Tesla3
 
 

Više..

© 2024 IGOR - Obrt za cjeloživotno učenje / Lifelong Learning Centre