Centar za cjeloživotno učenje u prirodi

IGOR logo9

Reference

  • Javno predavanje na temu: „Ekonomski učinci razvoja ruralnog turizma“, Veleučilište u Požegi, svibanj 2019.
  • Voditelj jednodnevne radionice „Ruralni turizam s primjerom dobre prakse“ u sklopu projekta We Care - Ageing with Dignity and Respect financiran iz trilateralnog programa INTERREG IPA prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014-2020. Caritas biskupije Banja Luka je vodeći partner u projektu i koordinira cjelokupnu provedbu projekta u suradnji s partnerima iz grada Lipika, grada Garešnice i Caritasa Barske nadbiskupije. Laktaši – BiH, prosinac 2018.
  • Voditelj dvodnevne radionice na temu „Ruralni turizam s primjerom dobre prakse“ i „Gostoprimstvo, komunikacija i bonton“ u sklopu prekograničnog projekta „Kulturna ruta bećarca i gange“ čiji je nositelj Grad Pleternica a partneri su mu Općina Tomislavgrad, TZ grada Pleternice, Poduzetnički centar Pleternica d.o.o. i Kulturno-informativni centar Tomislavgrad. U Tomislavgradu – BiH, lipanj 2018.
  • Voditelj jednodnevne radionice na temu „Ruralni turizam s primjerom dobre prakse“, svibanj 2017. u Jezeru, BiH
  • Predavanje na temu „Razvoj ruralnog turizma“, Caritasov projekt „Moja zemlja“ Sv. Križ Začretje, travanj 2015.
  • Predavanja na temu „Razvoj ruralnog turizma“ za potrebe Lokalnih akcijskih grupa (LAG-ova) i drugih zainteresiranih dionika iz tog područja - 2014. godina nadalje (Slavonski Brod, Novska, „Martinovo Brdo“ u etnoselu Gajiću, Nijemci itd.).

Prognoza vremena

Meteo stanica Marindvor

Reference - ruralni turizam

© 2024 IGOR - Obrt za cjeloživotno učenje / Lifelong Learning Centre